Op zoek naar een veelzijdige baan in de elektrotechniek?

Als allround elektrotechnisch bedrijf zijn wij altijd op zoek naar vakmensen. Heb jij interesse om aan de slag te gaan als elektromonteur? Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling? Wil je een baan die toekomstbestendig is? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vacatures

Wij hebben verschillende vacatures openstaan en hopen dat jij onze nieuwe collega wilt worden! Heb je zin in een nieuwe uitdaging, op een plek waar wij er alles aan doen om jou te helpen ontwikkelen in dat waar jij goed in bent. Of wil je graag iets nieuws leren, en met je handen werken Houd jij van techniek, kan je slimme duurzame oplossingen bedenken, en vind je het leuk om in een enthousiast team te werken waar jij een hoop verantwoording in krijgt?

Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel, heb je affiniteit met VCA en ken jij de regels op je duim? En ben jij daarnaast ook elektromonteur?
Solliciteer dan direct! stuur je CV en een motivatie naar info@swelektrotechniek

Hieronder vind je onze openstaande vacatures waarop je kunt reageren. Het staat je natuurlijk altijd vrij om een open sollicitatie te sturen!

Gediplomeerd Elektromonteur

Fulltime (38 uur)

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures?