Elektrotechniek is en blijft onze core-business

Wij staan klaar om uw elektrotechnische installatie en/of project te realiseren met een persoonlijke aanpak die aansluit op uw wensen. Met alle kennis die wij in huis hebben, kunnen wij voor u pilots ontwikkelen, innovatieve oplossingen waarmaken, duurzame installaties bedenken en uitvoeren.

Advies

Met onze kennis geven wij u graag advies, we denken graag om! Van lichtontwerp voor uw restaurant tot duurzame installaties in de industrie en Innovatieve systemen in zorginstellingen.

Ontwerp

Voor een elektrotechnische installatie wordt vooraf een functioneel ontwerp gemaakt, waarin al uw wensen worden verwerkt. Een funtioneel ontwerp is de perfecte blauwdruk voor een goed functionerende installatie.

Installatie

Met erkende monteurs voeren wij de werkzaamheden snel en efficiënt uit. Veiligheid staat hier voorop, en de samenwerking met de opdrachtgever staat centraal.

Bedieningspanelen

De overzichtelijkheid van onze bedieningspanelen in combinatie met de toch uitgebreide functionaliteit ervan maakt ze bijzonder gebruiksvriendelijk. Wij ontwerpen de bedieningspanelen altijd vanuit jouw behoefte aan veiligheid, kwaliteit en eenduidigheid.

Schakelkasten

Duidelijkheid bij het ontwerpen van signalerings- en besturingspanelen speelt een belangrijke rol. Onze schakelkasten zijn dan ook altijd duidelijk en logisch ingedeeld.

Buitenopstellingskasten

Schakel zowel binnen als buiten tussen elektrotechnische installaties en machines met hoogwaardige signalerings- en besturingskasten. Afhankelijk van de situatie gebruiken we roestvrij staal, aluminium of polyester.

Verdeelkasten

Verdeel en beveilig je elektriciteitshuishouding met een verdeelkast en verzeker jezelf van een niet-falend afgesloten systeem met een constante kwaliteit.

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Wij komen graag bij u langs om wensen & ideeën te bespreken. Aansluitend kunnen wij een adviesrapport opstellen, zodat u de juiste afwegingen kan maken. Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen.