SW Elektrotechniek: duurzaam en vol energie

Wij zijn gewend ons goed in te leven in de belangen van de klanten. Daardoor kunnen wij uitstekend met elektro technische projecten meedenken en zijn wij in staat om de wens te vertalen in een concrete oplossing. Daarbij stellen wij het klantbelang voorop, alsof het ons “eigen probleem” is. Wij vinden het een eer wanneer dit vertrouwen wordt geschonken, en zullen altijd ten gunste van de klant adviseren. Hoe tegenstrijdig dat wellicht klinkt, aangezien wij zelf ook een commercieel belang hebben. Maar wij geloven dat een lange termijn relatie veel waardevoller is dan eenmalig een technische opdracht uitvoeren. Wanneer u tevreden bent met de installatie, komt u weer bij ons terug.

Wij geloven dat een lange termijn relatie waardevol is.

Missie

SW ontzorgt, is betrouwbaar en doet de dingen goed. Daarnaast zijn innovatie en duurzaamheid onze hoekstenen.

Visie

Het leveren van technische producten en diensten op tijd en naar klantverwachting. SW staat dicht bij de klant.

Veiligheid

Met goede producten en erkende elektromonteurs zorgt SW voor een veilige werkomgeving en optimale kwaliteit .

Service

Een optimale service wordt onder andere gerealiseerd door persoonlijk contact, SW speelt moeiteloos in op uw behoeften.

Waarom SW Elektrotechniek?

De specialiteit en kracht van SW Elektrotechniek: ontzorgen, betrouwbaar en een eerlijke prijs. Wij zijn zelf ondernemers en weten dus hoe kostbaar uw tijd is. Wij ontzorgen!
Bij onze projecten: nieuwbouw, renovatie, onderhoud, met onze aanpak gaan we voor het beste resultaat! Waar inzicht, snelheid, innovatie, duurzaamheid , samenwerken en veiligheid samen komen. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Daarbij is betrouwbaarheid een vereiste: gewoon praktisch en eerlijk advies. (Duurzame) elektrotechniek is niet meer weg te denken in onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en industrieën blijven draaien.

Werkwijze

Voor elk project stellen wij een projectteam samen. Dit team bestaande uit onze medewerkers en vaste partners zoals tekenaars, engineers, projectleider, monteurs, werkvoorbereider en een VGM coördinator.

Het projectteam stelt tijdens de voorbereidingsfase – in overleg met de opdrachtgever – een uitvoeringsplan, werktekeningen en VGM plan op. Als deze zijn goedgekeurd volgt de uitvoeringsfase.

Wij streven naar een efficiënte en optimale uitvoering. Tijdens de werkzaamheden wordt de planning nauwlettend in de gaten gehouden, vindt er regelmatig (coördinatie-)overleg plaats én voeren we werkplekinspecties uit. Op deze manier houden we de lijnen kort, wordt de kwaliteit bewaakt en veiligheid gewaarborgd.

Kwaliteit

Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Opdrachtgevers zijn tevreden als de kwaliteit goed is. Dit doen wij door te zoeken naar verbeteringen, en risico’s in onze bedrijfsvoering te minimaliseren.

Wij zijn laagdrempelig, en staan voor u klaar. SW Elektrotechniek heeft de ervaring en vakmanschap in huis, om intelligente systemen en duurzame oplossingen te ontwikkelen, uit te voeren en te onderhouden.

Wij denken graag mee met de opdrachtgever wat de mogelijkheden zijn voor uw elektrische installatie, of hoe wij uw bedrijfsprocessen kunnen automatiseren.

SW Elektrotechniek onderscheidt zich door ‘out of the box’ te denken, wij denken in oplossingen

Veiligheid

Veiligheid is een heel belangrijk deel van ons werk.

Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, daarnaast zijn al onze medewerkers eveneens VCA gecertificeerd. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan veiligheid, en terecht. Hier sluiten wij naadloos op aan. We werken uitsluitend met goedgekeurd gereedschap, machines, rolsteigers, apparaten en installaties.

Wij geven duidelijke voorlichting, werkinstructies en houden regelmatig werkplekinspecties.

Wij werken veilig of we werken niet.

Wij zijn aangesloten bij