Waarom SW?

De specialiteit en kracht van SW Elektrotechniek

  • Ontzorgen
  • Betrouwbaar
  • Eerlijke prijs

Wij zijn zelf ondernemers en weten dus hoe kostbaar uw tijd is. Wij ontzorgen!

Bij onze projecten: nieuwbouw, renovatie, onderhoud, met onze aanpak gaan we voor het beste resultaat! Waar inzicht, snelheid, innovatie, duurzaamheid , samenwerken en veiligheid samen komen. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Daarbij is betrouwbaarheid een vereiste: gewoon praktisch en eerlijk advies. (Duurzame) elektrotechniek is niet meer weg te denken in onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en industrieën blijven draaien.

Simon Fritzsch

Simon Fritzsch
Technisch Directeur
Tel. +31 (0)6 24 51 41 99

De klant ontzorgen vind ik het mooist, en daar zet ik me ook volledig voor in. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de industriële sector, prachtig werk. Waar innovatie en mooie techniek samen komen. We schakelen snel, en voeren de projecten zo efficiënt mogelijk uit.

Een band opbouwen en onderhouden met onze klanten, de bedrijven en de mensen die daar werkzaam zijn, vind ik heel belangrijk. Zo leren wij een bedrijf en de installaties tot in de puntjes kennen, wat bijdraagt dat wij storingen zo opgelost hebben, en goed kunnen meedenken in aanpassingen en vernieuwingen.

SW is een krachtig bedrijf, en ontwikkelt zich razendsnel. Daarom zijn wij ook een leerbedrijf, nieuw en jong talent begeleiden vind ik heel belangrijk om te doen! Iemand zijn kwaliteiten op te pikken en deze te stimuleren, is ontzettend leerzaam en leuk.

Daarnaast is het een voordeel, dat de monteurs die bij u over de vloer komen, altijd dezelfde zijn, een vertrouwd gezicht, wat bijdraagt aan een optimale werkrelatie. Van onze opdrachtgevers krijgen we wel eens te horen dat we klein maar krachtig zijn.

De medewerkers die bij ons werken zijn echt mijn collega’s, we doen het met elkaar. Ik vind het ook heel belangrijk dat onze monteurs eigen initiatieven nemen, zoeken naar oplossingen, zich zeer verantwoordelijk voelen. Als ik dit voel en zie bij onze medewerkers ben ik trots! En natuurlijk wordt dit beloond!