Waarom SW?

De specialiteit en kracht van SW Elektrotechniek

  • Ontzorgen
  • Betrouwbaar
  • Eerlijke prijs

Wij zijn zelf ondernemers en weten dus hoe kostbaar uw tijd is. Wij ontzorgen!

Bij onze projecten: nieuwbouw, renovatie, onderhoud, met onze aanpak gaan we voor het beste resultaat! Waar inzicht, snelheid, innovatie, duurzaamheid , samenwerken en veiligheid samen komen. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Daarbij is betrouwbaarheid een vereiste: gewoon praktisch en eerlijk advies. (Duurzame) elektrotechniek is niet meer weg te denken in onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en industrieën blijven draaien.

Simon Fritzsch

Simon Fritzsch
Technisch Directeur
Tel. +31 (0)6 24 51 41 99

De klant ontzorgen vind ik het mooist, en daar zet ik me ook volledig voor in. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de industriële sector, prachtig werk. Waar innovatie en mooie techniek samen komen. We schakelen snel, en voeren de projecten zo efficiënt mogelijk uit.

Een band opbouwen en onderhouden met onze klanten, de bedrijven en de mensen die daar werkzaam zijn, vind ik heel belangrijk. Zo leren wij een bedrijf en de installaties tot in de puntjes kennen, wat bijdraagt dat wij storingen zo opgelost hebben, en goed kunnen meedenken in aanpassingen en vernieuwingen.

SW is een krachtig bedrijf, en ontwikkelt zich razendsnel. Daarom zijn wij ook een leerbedrijf, nieuw en jong talent begeleiden vind ik heel belangrijk om te doen! Iemand zijn kwaliteiten op te pikken en deze te stimuleren, is ontzettend leerzaam en leuk.

Daarnaast is het een voordeel, dat de monteurs die bij u over de vloer komen, altijd dezelfde zijn, een vertrouwd gezicht, wat bijdraagt aan een optimale werkrelatie. Van onze opdrachtgevers krijgen we wel eens te horen dat we klein maar krachtig zijn.

De medewerkers die bij ons werken zijn echt mijn collega’s, we doen het met elkaar. Ik vind het ook heel belangrijk dat onze monteurs eigen initiatieven nemen, zoeken naar oplossingen, zich zeer verantwoordelijk voelen. Als ik dit voel en zie bij onze medewerkers ben ik trots! En natuurlijk wordt dit beloond!

Hendrik-Jan Spierenburg

Hendrik-Jan Spierenburg
Commercieel Directeur
Tel. +31 (0)6 38 00 49 30

Ik heb een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Kernwoorden waar ik vrolijk van word zijn gas geven, aanpakken, doen en resultaten. Daardoor lukt mij wat anderen niet lukt. Sterker nog, dan begin ik het leuk te vinden. Mijn analytisch en conceptueel denkvermogen helpt daarbij!

Daarnaast krijg ik energie van oplossingen verzinnen en uitvoeren. Er hoeft voor mij geen duidelijk beeld te zijn want in de "chaos" creëer ik structuur. De kleurplaat waarbij ik in mij hoofd de lijntjes al op papier heb gezet. Onderweg bepalen we wel de kleurtjes en kleuren we ze in. Dit in combinatie met mijn doelgerichtheid zorgt voor een krachtige en succesvolle persoonlijkheid in de project- en automatiseringswereld.

Wat ons zo sterk maakt is de pragmatische aanpak van SW Elektrotechniek. Het commerciële (voor)traject is mijn verantwoordelijkheid. Gewoon praktisch advies en een eerlijke prijs zonder dikke rapporten of vage tips. Omdat Simon - en zijn team - technisch inhoudelijk zo sterk is én een hoge kwaliteitstandaard heeft weet ik wat ik wat we de klanten kunnen beloven. Simon en zijn team maken het waar!