Elektrotechniek

Wij staan klaar om uw elektrotechnische installatie en/of project te realiseren! Met een persoonlijke aanpak die aansluit op uw wensen.

Met alle kennis die wij in huis hebben, kunnen wij voor u:

  • Pilots ontwikkelen, duurzame installaties bedenken en uitvoeren.
  • Innovatieve oplossingen waarmaken.

Ook voor het aanleggen en onderhouden van (led) noodverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij weten precies waar een bedrijf of gebouw aan moet voldoen.

Advies: met onze kennis geven wij u graag advies, we denken graag om! Van lichtontwerp voor uw restaurant tot duurzame installaties in de industrie en Innovatieve systemen in zorginstellingen.

Ontwerp: Hendrik -Jan zijn kwaliteit als ingenieur komen hier goed aan bod, innovatieve ontwerpen en efficiënte oplossingen die wij u graag presenteren.

Uitvoering: Simon zijn kracht ligt in de uitvoering, en de begeleiding op de werkvloer. Met erkende monteurs voeren zij de werkzaamheden snel en efficiënt uit. Veiligheid staat hier voorop, en de samenwerking met de opdrachtgever staat centraal.

Wij komen graag bij u langs om wensen & ideeën te bespreken. Aansluitend kunnen wij een adviesrapport opstellen, zodat u de juiste afwegingen kan maken.

Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met commercieel directeur Hendrik-Jan Spierenburg via +31-(0)6 38 00 49 30  of per e-mail.