Auto ID & Point of Sale

Binnen SW Elektrotechniek hebben wij een aparte afdeling Point of Sale & Automatische Identificatie die zich focust op het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Wij leveren tal van barcode scanners, handscanners en PDA’s voor de Retail en Logistiek. Naast hardware leverancier hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van automatische identificatie. De basis die wij hiervoor gebruiken is RFID techniek (Radio Frequency IDentification).

Onze persoonlijke missie is ontzorgen.
In deze tijd, waarbij meer werk verzet moet worden met minder mensen, zorgen wij voor een passend antwoord op uw vraagstuk.
 

Waarom specialisatie in RFID?

Vanuit onze elektrotechnische en industriële achtergrond hebben wij voor elk probleem een oplossing. Bij SW Elektrotechniek houdt het niet op bij hardware selecteren alleen. Nee, wij verzorgen ook de installatie op locatie, software implementatie, en voeren desgewenst het onderhoud over meerdere jaren uit.

RFID en Point of SaleRFID industriële toepassing
Vaak wordt eerst gestart met een pilot, zoals op de foto’s is te zien, want elke situatie is anders met unieke uitdagingen. Niet alleen bedienen wij de Retail-, of logistieke sector, maar meer en meer wordt RFID toegepast in de industrie.
 

Software implementatie & Middleware-oplossingen

Elke organisatie beschikt over een bestaand softwarepakket waarbij bedrijfsgegevens en/of goederen worden in- en uitgeboekt. Dit betekent dat de nieuwe hardware informatie moet uitwisselen met de bestaande bedrijfssoftware. Wij beschikken over softwarekennis (Middleware) om verschillende platformen met elkaar te laten communiceren. Middleware-oplossing is vaak maatwerk, maar vanwege diepgaande kennis vinden wij altijd een passend antwoord.

Door onze jarenlange ervaring en de samenwerking met diverse partners zijn wij in staat om succesvol maatwerk bij u te leveren.
Wij zijn leverancier van Feig, Newland, Datalogic, Cognex, Honeywell en Zebra.

Lees ook: Informatie over Auto ID & Point of Sale scanners.